Calea Victoriei nr 133
Luni - Vineri: 08:00-16:00
0723.123.456

Despre noi

Viziune

Oferim un serviciu extern de protecția muncii (SSM) și prevenirea și stingerea incendiilor (PSI/SU) cu un personal având o experiență în domeniu de peste 12 ani, ce vine în sprijinul societăților comerciale din întreaga țară, indiferent de domeniul lor de activitate.

Experienta

Colaborând cu noi, clienții noștri beneficiază de profesionalismul și calitatea serviciilor noastre de protecția muncii: securitatea și sănătatea în muncă (SSM), prevenirea și stingerea incendiilor (PSI/SU), evaluarea riscurilor profesionale și de accidentare la locul de muncă, asistență la controalele Inspectoratului Teritorial de Muncă (I.T.M./S.S.M.) și ale Inspectoratului pentru Situațiile de Urgență (I.S.U./S.U.), audit intern periodic, medicina muncii, buletine PRAM.

Suntem siguri că, printr-o bună formare și informare a angajaților, se poate ajunge la o conștientizare asupra importanței pe care o constituie Securitatea și Sănătatea în Muncă în cadrul fiecărei companii, indiferent de domeniul de activitate al acesteia.

Siguranța trebuie să fie întotdeauna pe primul loc! Împreună putem crea un mediu de lucru cu riscuri de accidentare și îmbolnăvire profesională cât mai mici.

Attention!

Looking for best partner for your next construction works? Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.